Persluchtcentrum Harderwijk

info@persluchtcentrum.nl

Persluchtcentrum Harderwijk B.V. is sinds 1986 gespecialiseerd in compressoren en persluchtinstallaties, zowel schroefcompressoren als zuiger compressoren. Dit doen wij voor klanten uit allerlei branches; door heel Nederland.

Wij hebben voor u altijd  compressoren en persluchtdrogers op voorraad, zowel nieuw als gebruikt. Door onze grote inkoop zijn wij zeer concurrerend, vraag simpelweg een offerte aan!

Persluchtcentrum Harderwijk is leverancier van persluchtinstallaties, waarbij de compressoren het hart van de installatie vormen. Wij verzorgen het ontwerp, de bouw,  installatie én het onderhoud van systemen, op maat. Dit gaat om luchtinstallaties en systemen bestaande uit compressoren, drogers, filters en natuurlijk het leidingwerk.

We hebben altijd een ruim assortiment compressoren beschikbaar; diverse soorten en maten met verschillende capaciteiten. We leveren alle kwaliteitsmerken en mogelijkheden, waarbij we de compressor kiezen die het best bij uw situatie en bedrijfsproces past.

Met onze compressoren bent u verzekerd van de juiste luchtkwaliteit, de meest optimale druk voor de toepassing en maximale flexibiliteit. Compressoren die zorgen  voor efficiency en continuïteit, die jarenlang meegaan.

Onderhoud en reparatie waar u op kunt vertrouwen: razend snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen mét garantie!

Onze servicewagens zijn uitgerust met alle standaard servicedelen. Wij kunnen  hierdoor zo goed als alle storingen gelijk bij het eerste servicebezoek verhelpen.

Wij zijn gespecialiseerd in Atlas Copco, Airpress, Alup, Creemers, Hydrovane, Ingersoll Rand, Kaeser, ABAC, Airtask, Almig, Alup, ABAC, Bauer, Berko, Boge, Bottarini, Cecatto, Compair, Demag, Eco Air, Fini, Fremark, Shamal, Gardner  Denver, Grassair, Mahle, Power system en Tamrock.

En uiteraard beschikken over een zeer uitgebreide voorraad onderdelen!